Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Pomohlo by, ihned AB jmenoval Vrním velitelem ! Zrušit vše demokratické - PS a Senát. Taky, ihned zavést 3-4 vlnu EET a přijmout ještě více úředníků. Bacil by se zalekl, spáchal sebevraždu ! K datu 1.5 by Vláda na alegorickém voze triumfálně vjela do ulic hlavního města Prahy ! Status, Osvoboditele ČR by se ponechal dočasně, jsou s tím dobré zkušenosti . Asi tak na 21 let ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Ale ne, tak ostrý to zase není. Náš hlavní problém je ten, že v tom všichni hodně tápou a bojí se rozhodnout. Je vidět, že jsme si hrozně přivykli na to uvažování "i kdyby to mělo zachránit jen jeden jediný lidský život, pak ta omezení stojí za to". Babiš je zjevně pod tlakem téhle filosofie. Samozřejmě má ještě ten handicap, že má hodně omezený rozhled (ale kdo z nás ho má dostatečný, že...), a ještě to, že musí především myslet na přežití Agrofertu, a tak to se pak těžko rozhoduje, natož s nadhledem a s vědomím mnoha nejistot.... a možností selhání. Ze začátku samozřejmě Babiš a spol. byli arogantní a na všechno zvysoka kašlali (leden-únor), pak byla snaha dohnat, dobře, přes všechny výhrady může být, jsme jen lidi a děláme chyby. Ale teď už je jasný, že to není na týden ani na měsíc, je potřeba sebrat odvahu a nastavit rámec, jak ty kšefty a hospody v nějakým omezeným režimu otevřít a nějak projít to slzavý údolí, než se populace dostatečně tou nákazou promoří a ta epidemie ustane sama od sebe. Babiš by si měl hlavně sednout na zadek a zapřemýšlet, co dál, to je podstatný. V poslední době už tak nešaškuje, tak snad tenhle proces mu v té jeho kebuli tak nějak probíhá, s nadějí očekávám výsledky. Babiš prostě musí sebrat odvahu a začít tu vratkou loď řídit, je premiér a nemůže se z toho vyvlíct. To je celý. Babiš musí začít jednat jako politik a jako státník, je to na něm. Co by jiní za tu příležitost dali, posloužit společnosti v takové krizové věci. Je před ním životní šance, tak ať se toho nebojí.

1 0
možnosti
Foto

V konkurenci musíte jít konkurenci vždy po krku. A Babišovi šel po krku Kalousek, když mu zdražil koblihy. Tím ho donutil, aby se začal zajímat o politiku.

0 0
možnosti
Foto

No já bych to spíš viděl tak, že Babiš všechny docela dost podmazával a oni mu slibovali a pak splnili třeba půlku nebo třetinu původně dohodnutého. Tak si řekl, co je tohle za služby mizerný, udělám se pro sebe, třeba aj ušetřím. Jestli ušetřil, to nevím, každopádně ho tu teď máme a tak ať laskavě dělá tu práci, za kterou je placený.... To je rozhodovat věci, protože je předseda vlády.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Právník, podnikatel, příslušník aktivní zálohy Armády ČR. Zajímají mne témata týkající se naší společnosti a jejich vliv na politiku a ekonomiku naší země.

Seznam rubrik