Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babiš v koutě ... hmm, to by ho mohlo i napadnout, že by se mohlo o dalším setrvání v EU přece jen to referendum uskutečnit.

2 0
možnosti

Agroholding bez dotací podnikat neumí, neuměl nikdy. S Václavem a Milošem to pekli dlouho, po jejich odchodu nezbylo Andymu, než se do politiky pustit sám. Ego a chamtivost stoupala a nyní narazila na strop. Řešení je zastavit dotace všem megaagrárníkům a rozpustit je mezi skutečné hospodáře, kvalita potravin a životní prostředí vykáží téměř okamžitě znatelné zlepšení. Rozehnání největších agrárníků v Evropě by byl dar z nebes, žádná apokalypsa.

1 0
možnosti
Foto

Nebyl bych tak kategorický. Ono jde o velmi prodotovaný sektor, tam bez dotací fakt ani ránu, to bychom ta pole mohli zalesnit nebo já nevím co (a to by možná stejně bylo z bláta do louže, nevím). On Babiš se s Agrofertem z většiny pohybuje v rámci, který nastavuje EU, resp. ohledy na specifika zejména francouzského zemědělství. Samozřejmě ta původní myšlenka dotací do zemědělství je zaměstnanost a péče o krajinu, fabrické zpracování krajiny a řepka pro MEŘO je naše specifikum, že.... Samozřejmě co navrhujete tak je správné, proč by velkoobilnáři měli mít dotace. Ale právě kvůli tomu šel Bába do politiky, aby to bohaté dotování zemědělským fabrikám zůstalo. A o to se vede a povede ten hlavní boj.....

1 0
možnosti

A28d54a97m 61M20a52l29ý

2. 12. 2019 14:41

Babiš si může dělat cokoliv chce.

Musí jediné: Dodržovat platné zákony.

A to se mu evidentně nechce.

4 2
možnosti

Kterej zákon nedodržel?

6 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Právník, podnikatel, příslušník aktivní zálohy Armády ČR. Zajímají mne témata týkající se naší společnosti a jejich vliv na politiku a ekonomiku naší země.

Seznam rubrik